Kaj so sigurne stave?

sigurne stave

Sanje vsakega igralca športnih stav je tako imenovana “sigurca”. Že vrsto let se mnogi trudijo in mnogim ne uspe, da se dokopljejo do svetega grala športnih stav, to so stave brez tveganja oz. sigurne stave. Toda ali je to res mogoče? Lahko nekdo premaga stavnice na dolgi rok in konstantno profitira od športnih stav. Odgovor je pritrdilen. Vse to je mogoče, če uporabljate priljubljeno metodo za športne stave, imenovano arbitražne stave oz. sigurne stave.

Kaj so arbitražne stave?

Arbitražne stave so sistem stavljenja oz. disciplina, ki v primeru pravilne uporabe lahko prinese profit brez tveganja. Ta disciplina za igranje športnih stav koristi razlike v kvotah med različnimi stavnicami in tako zagotavi sigurno stavo, ne glede na to kako se konča tekma. Torej, osnova za arbitražne stave je v tem, da poiščete razlike med kvotami. Če poenostavimo, kupite poceni in prodate drago in tako ustvarite dobiček. Ta sistem sigurnih stav se uporablja že dolgo in ga uporablja veliko igralcev, ki verjamejo, da ni boljšega sistema za stave.

Najlažji način, da bolje pojasnimo arbitražne stave je na primeru. Na košarkarski tekmi med Cedevito in Olimpijo je ena od stavnic dala kvoto 1,30 za zmago Cedevite in 3,93 za zmago Olimpije. Druga stavnica pa ponuja kvoto 1,42 za zmago Cedevite in 2,90 za zmago Olimpije. Kot lahko vidite, je razlika očitna in takšne razlike so zelo pogoste. Najboljši način za iskanje teh razlik je programska oprema, ki jo je mogoče najti na internetu in ki hitro pošičejo razlike na teh tekmah in takšne priložnosti za sigurne stave.

Na prvi stavnici je marža 102,4%, v drugi stavnici pa 104,9%. Ta situacija vam daje popolno možnost za siguren dobitek. Kaj so to marže in kako se izračunajo, lahko preberete tukaj.

Z izračunom potencialnih dobitkov lahko položite sigurno stavo. Če stavite 26,54 evra na Olimpijo, v prvi stavnici po kvoti 3.93, vaš potencialni dobitek znaša 104.30 evra. Prav tako pa na drugi stavnici, če stavite 73,46 evra na Cedevito po kvoti 1.42, je vaš potencialni dobitek vreden 104,31 evra. Torej z vložkom 100 evrov, ustvarite siguren profit 4.30 EUR, ne glede na to, kako se konča tekma.

Kako pravilno izračunati vložke, ki so potrebni za ustvarjanje sigurnega dobitka lahko preberete tukaj.

To je primer arbitražne stave na enostavnem primeru s samo dvema možnima rezultatoma, ampak se lahko enako zgodi tudi na tekmah s tremi možnimi izidi, azijskih hendikepih ipd.

Ali se pri arbitražnih stavah lahko pojavijo tveganja?

Seveda, kot v vsaki zgodbi, ima tudi ta dve strani. Dobro in slabo. Dobra stran arbitražnih stav je, da gre resnično za sigurne stave, če se uporabljajo pravilno in če se strogo držite navodil. Slaba stran je, da obstaja veliko stvari, ki lahko gredo narobe. Navedli bomo samo nekatere od njih.

OMEJITVE – Veliko število ponudnikov spletnih športnih stav ne dovoljuje arbitražnih stav in se pogosto zgodi, da je vaš račun začasno ustavljen ali omejen. To je eden od najpogostejših razlogov, zakaj ljudje na ta način ne morejo staviti na daljši čas. Seveda obstajajo stavnice, ki ne omejujejo svojih igralcev, vendar so zagotovo v manjšini.

VELIKA ZAČETNA BANKA – To je pomembno, ker je za arbitražne stave potrebno imeti odprte račune v številnih stavnicah. Prav tako morate v vsaki plačati določen znesek, ki bo lahko pokril vaše stave. Včasih se lahko zgodi, da je v enem dnevu več možnih stav in zato je banka zelo pomembna. Arbitražne stave, ki se izvajajo na način, da prinašajo zanesljiv in soliden dohodek, morajo biti vaša edini posel, ker zahtevajo veliko časa in koncentracije.

NEVELJAVNE STAVE – Včasih se lahko zgodi, da ste oddali popolno stavo z veliko razliko, le nekaj minut kasneje pa boste izvedeli, da je bila ena izmed vaših stav preklicana zaradi sistemske napake. Ta situacija vas pusti v veliki vrzeli, kjer, če izgubite stavo, ki ste jo oddali, lahko izgubite dobiček, ki ste ga ustvarjali tedne ali mesece. Iz tega razloga je ta sistem stav zelo stresen in je potrebno, da preučite pravila vsake posamezne stavnice.

So to resnično sigurne stave?

Dejansko so, ampak kot smo opisali v tem članku so arbitražne stave zanimiva disciplina, ki lahko ustvari varen dobiček brez tveganja, ki pa zagotovo ni popolna. Zahteva napredno znanje matematike, veliko disciplino, učinkovitost in dokaj visoko stavno banko. Dobiček, ki ga ustvarite, je majhen, vendar konstanten, in če vas to privlači, potem je ta sistem stav izvrsten, da stavite sigurno.

Pogosta vprašanja

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”So sigurne stave možne?” answer-0=”Že vrsto let se mnogi trudijo in mnogim ne uspe, da se dokopljejo do svetega grala športnih stav, to so stave brez tveganja oz. sigurne stave. Toda ali je to res mogoče? Lahko nekdo premaga stavnice na dolgi rok in konstantno profitira od športnih stav. Odgovor je pritrdilen. Vse to je mogoče, če uporabljate priljubljeno metodo za športne stave, imenovano arbitražne stave oz. sigurne stave.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Kaj so arbitražne stave?” answer-1=”Arbitražne stave so sistem stavljenja oz. disciplina, ki v primeru pravilne uporabe lahko prinese profit brez tveganja. Ta disciplina za igranje športnih stav koristi razlike v kvotah med različnimi stavnicami in tako zagotavi sigurno stavo, ne glede na to kako se konča tekma. Torej, osnova za arbitražne stave je v tem, da poiščete razlike med kvotami. Če poenostavimo, kupite poceni in …” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Ali se pri arbitražnih stavah lahko pojavijo tveganja?” answer-2=”Seveda, kot v vsaki zgodbi, ima tudi ta dve strani. Dobro in slabo. Dobra stran arbitražnih stav je, da gre resnično za sigurne stave, če se uporabljajo pravilno in če se strogo držite navodil. Slaba stran je, da …” image-2=”” headline-3=”h2″ question-3=”Kaj so slabosti sigurnih stav?” answer-3=”… kot smo opisali v tem članku so arbitražne stave zanimiva disciplina, ki lahko ustvari varen dobiček brez tveganja, ki pa zagotovo ni popolna. Zahteva napredno znanje matematike, veliko disciplino, učinkovitost in dokaj visoko stavno banko. ” image-3=”” count=”4″ html=”true” css_class=””]