Kako staviti na MMA in UFC?

ufc

Po uspehih slovitega Conorja McGregorja, ki je zabrisal meje med različnimi borilnimi športi, je veliko boksarskih navijačev začelo spoznavati tudi svet mešanih borilnih veščih (MMA). Zaradi vedno večjega števila oboževalcev borilnih športov smo tudi mi opazili, da so UFC tekmovanja vse bolj medijsko pokrita. Ne samo gledanje – s precej olajšanim dostopom lahko polagate stave na izide pomembnejših dvobojev ali dogodke med njimi.

Polaganje stav še nikoli ni bilo na tako visoki ravni, zaradi česar je izbira enostavno gromozanska, tako da lahko polagalci stav stavijo skoraj na vsak šport, kjer lahko izbirajo med različnimi vrstami stav. Čeprav priljubljenost mešanih borilnih veščin strmo narašča, je navodila o tem, kako staviti, in o nasvetih za polaganje stav včasih malce težje najti. Na spletni strani Stave-online boste našli posebno storitev, namenjeno samo športu, kjer poleg nasvetov za stave na MMA ne manjka tudi predogledov in napovedi.

Ker je polaganje stav na MMA in UFC dvoboje za veliko polagalcev stav popolna novost, najdete v nadaljevanju nekaj nasvetov za lažji začetek:

Bližje kot je dvoboj, več MMA stavnih trgov se bo pojavilo

Če si na spletnih straneh ponudnikov stav ogledate vse MMA stavne trge, je priporočljivo, da to storite čim bližje prihajajočemu dvoboju, saj se po navadi številne stavne možnosti pojavijo šele tik pred dvobojem. Kljub priljubljenosti med ljubitelji borilnih veščin je povpraševanje po MMA stavah še vedo manjše v primerjavi s športnimi stavami na nogomet ali konjske dirke. To pomeni, da se prave kvote pokažejo šele tik pred zdajci, česar ne boste doživeli pri večjih nogometnih dogodkih, kot so evropska in svetovna prvenstva.

Primerjajte svoje nasvete za MMA stave s profesionalnimi

Toplo priporočamo, da svoje nasvete za polaganje MMA stav primerjate s primernimi spletnimi mesti bolj izkušenih polagalcev stav, kar še posebej velja za vse novince. TeamFA je ena izmed številnih spletnih strani, ki redno poroča o dogajanju na MMA sceni, tako da je vsekakor dober naslov za začetek. Če so vaši in njihovi nasveti podobni, potem ste že na zelo dobri poti. Če pa so mnenja različna, lahko še vedno ugotovite, kje ležijo razlike in jih tudi odpravite.

Poiščite najboljše MMA kvote

Ko ste našli obetaven dogodek, na katerega želite staviti, je tako priložnost zares težko izpustiti iz rok. Preden pa položite stavo, si oglejte ponudbe različnih spletnih stavnic. Vsak ponudnik stav ima nekatere prednosti, s katerimi se dviga nad konkurenčnimi stranmi. Zaradi tega lahko pri MMA kvotah nastanejo velike razlike, zato je smiselno, da si pred vplačilom prve stave ogledate kvote na isti dogodek pri drugih ponudnikih, saj bo eden izmed njih zagotovo imel najboljše kvote.