Najboljše stavnice za stave na Tour de France

STavnice tour de france

Tour de France je eden izmed najbolj prestižnih kolesarskih dogodkov na svetu, kjer se zbirajo najboljši kolesarji za osvojitev rumene majice. Stavnice vsako leto pred začetkom dirke objavijo kvote, ki nakazujejo na glavne favorite in njihove možnosti za zmago. V tem članku bomo predstavili najboljše stavnice za letošnji Tour de France in analizirali možnosti najboljših kolesarjev na podlagi različnih stavnic.

Pregled najboljših stavnic

Bet365

Bet365 je ena izmed najbolj priljubljenih stavnic na svetu, ki ponuja široko paleto športnih stav, vključno s Tour de France. Bet365 je znana po konkurenčnih kvotah, bogati izbiri stavnih trgov in številnih promocijah za uporabnike. Bonus dobrodošlice za nove uporabnike znaša 25 €, dodatni bonusi in promocije pa se redno ponujajo zvestim strankam. Poleg tega ponujajo stave v živo, kar povečuje adrenalin in omogoča hitre odločitve med dirko​ (Bet365)​.

Bet at Home

Bet at Home je prav tako priljubljena stavnica, ki omogoča slovenskim igralcem popolnoma zakonite stave. Njihova platforma ponuja širok izbor športov in stavnih trgov, vključno s Tour de France. Bet at Home se ponaša s hitro in profesionalno podporo strankam ter varno okolje za igralce. Njihova funkcionalnost predčasnega izplačila (cashout) omogoča igralcem, da zaprejo svoje stave pred zaključkom dogodka, kar je zelo uporabno pri dolgih dirkah, kot je Tour de France​ (Bet at Home)​.

22Bet

22Bet je stavnica, ki ponuja širok spekter športnih stav in igralniških iger. Njihova ponudba vključuje 27 različnih športov in številne stavne trge, kar omogoča uporabnikom, da najdejo stave, ki jim najbolj ustrezajo. Njihov bonus dobrodošlice znaša do 300 €, dodatni bonusi pa vključujejo tudi promocijo “reload” in nagrade za igralniške igre. 22Bet omogoča stave v živo, kar igralcem ponuja še več priložnosti za dobiček​ (22Bet)​.

1xBet

1xBet je ena izmed najhitreje rastočih stavnic, ki ponuja bogato izbiro športov in stavnih trgov. Njihova platforma je enostavna za uporabo in ponuja hitro navigacijo. Posebnost 1xBet so številne promocije, kot je “Lucky Friday”, kjer uporabniki prejmejo bonus ob vsakem petkovem depozitu, in “kombiniran tiket dneva”, kjer lahko igralci prejmejo dodatne bonuse za določene stave. Stavnica je znana tudi po hitrih in enostavnih izplačilih​ (1xBet)​.

Glavni favoriti za Tour de France

Tadej Pogačar

Tadej Pogačar je glavni favorit za zmago na Tour de France 2024, kar potrjujejo kvote 1,57 na Bet365. Njegova izjemna forma in uspehi na prejšnjih dirkah ga postavljajo v ospredje med stavnicami​.

Jonas Vingegaard

Jonas Vingegaard, branilec naslova, je drugi favorit s kvoto 3 na večini stavnic. Kljub poškodbi na dirki po Baskiji je uspel okrevati in bo nastopil na letošnjem Touru​.

Primož Roglič

Primož Roglič ima kvoto 9 in je tretji favorit za zmago. Njegove zmage na kriteriju po Dofineji in močna ekipa ga postavljajo v ožji krog kandidatov za zmago​​.

Preberite tudi: 

Kvote na Tour de France – Kaj pravijo stavnice.

Zaključek

Letošnji Tour de France obeta napeto dirko z močno konkurenco med najboljšimi kolesarji na svetu. Stavnice so že postavile svoje kvote, ki odražajo trenutne forme in možnosti posameznih kolesarjev. Bet365, Bet at Home, 22Bet in 1xBet so med najboljšimi stavnicami za spremljanje in stavljenje na Tour de France. Kdo bo na koncu osvojil rumeno majico, pa bo pokazal čas in nepredvidljive okoliščine dirke.