Brezplačna online (demo) ruleta

 • Video roulette
  Video roulette
 • Superman roulette
  Superman roulette
 • Roulette with track
  Roulette with track
 • Roulette vip
  Roulette vip
 • Roulette silver
  Roulette silver
 • Roulette master
  Roulette master
 • Roulette 3d
  Roulette 3d
 • Roulette
  Roulette
 • Roulette
  Roulette
 • Premium roulette pro
  Premium roulette pro
 • Premium roulette
  Premium roulette
 • Premium french roulette
  Premium french roulette

Kako zmagati pri ruleti s pomočjo prave strategije

Ste se že kdaj vprašali, kako lahko zmagate pri igranju katerekoli vrste rulete? Potem je ta članek kot nalašč za vas. Spoznajte dobitne kombinacije in majhne trike velikih mojstrov na enem mestu.

Čeprav je soliden zaslužek eden glavnih ciljev igralcev rulete, se morate zavedati, da je tudi ruleta še ena v vrsti iger na srečo, pri kateri ne morete vedno računati na zmago. Seveda dobra strategija pripomore k uspehu, vendar je tudi sreča pomemben dejavnik pri igranju, kar velja tudi za igralčeve spretnosti.

Prepričani smo, da ste na spletu zagotovo naleteli na številne članke, ki govorijo o tem, kako lahko hitro in enostavno zmagate pri ruleti. Kaj takega enostavno ne drži, vendar si številni igralnic na podlagi teh člankov ustvarijo napačno predstavo o igranju rulete. Ne, popoln recept za zmago pri ruleti ne obstaja. Kljub temu pa obstajajo določene strategije in kombinacije, ki bodo dodatno zvišale vaše možnosti za zmago.

Torej, če povzamemo. Tudi pri ruleti imate vsekakor možnosti za zmago, ki je v veliki meri odvisna od strategije, vrste rulete in seveda od tega, ali ste rojeni pod srečno zvezdo ali ne. Tako kot pri vseh ponudnih igrah pa morate tudi pri igranju rulete upoštevati različne dejavnike, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju.

Volatilnost kot kazalnik verjetnosti dobitka

Prav vsak igralec, ki želi zmagati pri ruleti, bi moral dobro poznati koncept volatilnosti. Preprosto povedano, gre pri volatilnosti za dejavnik, ki določa stopnjo tveganja pri igranju iger na srečo. Ta vrednost določa stopnjo tveganja in verjetnost dobička v primeru zmage.

Glede na vaš slog igranja in vrsto igre lahko volatilnost razdelimo v tri stopnje – nizka, srednja in visoka. Če igrate igre z visoko volatilnostjo, to pomeni, da boste potrebovali več časa, preden pridete do dobička, vendar bo nagrada zato toliko večja in bo izravnala razliko med izgubljenimi in dobljenimi vložki. Ravno nasproten princip boste našli pri igrah z nizko volatilnostjo, saj gre za igre, ki se ponašajo s pogostimi, vendar precej nižjimi dobitki. Najbolj ”uravnovešene” igre pa so tiste s srednjo volatilnostjo.

Čeprav je volatilnost bolj znana pri igralnih avtomatih, velja podoben princip tudi pri ruleti. Če želite kar največ iztisniti iz vsake runde pri igranju rulete, potem je najbolj koristno, da stavite sam na eno številko s ”Straight-up” stavo. To je najbolj enostavna stava na eno številko z razmerjem 1 proti 35 v primeru zmage. Ta stava pri ruleti omogoča najvišje dobitke, vendar jo je najtežje dobiti, kar je lep šolski primer visoke volatilnosti in dober dokaz, da lahko številne poraze izravnate samo z enim dobitnim vplačilom.

Na tem mestu vas moramo opomniti, da so visoko volatilne igre primerne zgolj za igralce, ki imajo višek finančnih sredstev in se ne bojijo tveganj, ki jih prinašajo taka vplačila. Za vse ostale so veliko bolj primerne nizko volatilne igre, s katerimi v primeru dobitka prejmete mogoče dva- ali trikratnik vložka, več pa ne.

Pazite tudi na to, da vas pri igranju visoko volatilnih iger ne zanese. Pogosto se zgodi, da igralci kljub slabim obetom še vedno nadaljujejo igranje in ne prenehajo, dokler nimajo več sredstev, s katerimi bi lahko stavili.

Najboljše strategije za igranje rulete

Verjetno bi bil prav vsak igralec rulete navdušen, če bi točno vedel, katere kombinacije in strategije prinašajo zagotovljene dobičke, vendar je to samo deloma resnično. Pri ruleti mora igralec uporabiti ne samo strategije, temveč tudi njegovo znanje, pridobljeno z igranjem, saj boste samo na ta način lahko prelisičili igralnico in si priigrali dobičke.

Kot smo že omenili, univerzalni recept za zmago na ruleti ne obstaja. Lahko pa s pomočjo določenih načinov igranja in trikov možnosti za zmago obrnete v svojo korist. Danes lahko za čisto vsako igro v spletnih igralnicah ali vsako stavo v spletnih stavnicah najdete vsaj neke vrste dodatno pomoč pri igranju in ruleta tukaj ni nobena izjema.

Naj vas že na začetku opozorimo, da nobena od spodaj opisanih strategij ni garancija za dobičke, saj se vsaka ponaša tako s prednostmi kot tudi slabostmi. Veliko je odvisno predvsem od vas in vašega načina igranja ter pripravljenosti sprejemati tveganja.

Da ne boste po nepotrebnem izgubljali časa z iskanjem strategij po spletu, vam bomo v nadaljevanju predstavili 5 strategij, ki vam lahko po našem mnenju prinesejo zajetne dobičke na dolgi rok.

Strategija stalne stave

Ena izmed osnovnih strategij, ki jo uporablja veliko število igralcev, vendar se tega sploh ne zavedajo, je strategija stalne stave. Že samo ime pove, da gre za strategijo, pri kateri je višina stave vedno konstantna, ne glede na to, ali ste pred tem dobili ali izgubili rundo.

Sicer velika večina igralcev to ”strategijo” uporablja izključno zato, kar je najlažja in ne zahteva predznanja, vendar je zagotovo ne smete zanemariti, saj lahko tudi s to strategijo pridete do dobitkov.

Oglejmo si to strategijo na praktičnem primeru: Igralec začne igro z 10 € in vsako rundo stavi 1 € na rdeče polje. Glavni cilj igralca je v tem primeru predvsem zabava, vendar se lahko že po eni uri razveseli podvojitve vložka. Ker je stava relativno majhna, tudi porazi niso tako boleči, zaradi česar je ta strategija idealna za vse začetnike in igralce rulete, ki želijo izkusiti pravi čar rulete, vendar pri tem ne želijo tvegati preveč denarja.

Strategija stalnih razmerij

Strategija stalnih razmerij je zelo podobna prejšnji strategiji, edina razlika je v višini vplačanega denarja. Če se pri strategiji stalne stave vedno držite iste višine stave, se ta pri strategiji stalnih razmerij spreminja glede na dobitke v posamezni rundi, kar pomeni, da vsako rundo prilagajate stavo, vendar kljub temu stavite na isto barvo. Prednost te strategije je predvsem možnost precej višjih dobitkov zaradi prilagajanja višine stave glede na prejšnjo rundo.

Tako je videti uporaba strategije stalnih razmerij v praksi: Igralec začne igro z 10 € in v vsakem krogu stavi 10 % osnovnega budžeta na enako barvo. V prvem krogu tako stavi 1 € (10 % od 10 €), tako da v primeru zmage zasluži 1,1 €. V naslednjem krogu igralec ponovno stavi 10 % in tako nadaljuje igranje, pri čemer bo v primeru zmag vložek vedno višji.

Strategija na vse ali nič

Ta strategija zagotovo ni za igralce, ki se bojijo tveganja, saj igralec stavi ves svoj denar. To je seveda zelo tvegano, vendar se lahko najbolje obrestuje.

Poleg tega, da tak način igranja prinaša veliko mero adrenalina in vznemirljivosti, si lahko v zelo kratkem času obetate zelo solidne dobitke na podlagi principa visoke volatilnosti. Nikakor ta strategija ni primerna za začetnike, temveč samo za izkušene igralce, ki vedo, kaj delajo in kako se igra ruleto.

Zelo zanimivi so izsledki raziskav na to temo, ki so analizirale različne vrste igralcev in ugotovile, da igralci, ki so pripravljeni tvegati največ, zaslužijo največ pri igri rulete.

Strategija na podlagi nasprotja sistema Martingale

Sistem Martingale pri ruleti temelji na podvojitvah stav po vsakem porazu, kar vsekakor ni najbolj priporočljivo, če si želite solidnih dobitkov. Veliko bolj priporočljiv je nasprotje Martingalovega sistema, pri katerem morate vložek podvojiti samo po zmagovalnih rundah. Ta strategija je veliko bolj realna, čeprav lahko poskusite tudi s prvo.

Seveda je tudi ta strategija primerna za izkušene igralce, saj zahteva več predznanja.

Strategija progresivne stave

Pri sistemu obratnega Martingala morate v naslednjem krogu podvojiti celoten znesek stave, medtem ko morate pri strategiji progresivne stave staviti samo del dobljenega zneska, s čimer se bo precej znižalo tveganje za poraz.

Tako kot smo že večkrat omenili, vam nobena od omenjenih strategij ne bo prinesla zagotovljenih dobitkov. Vendar pa sta predvsem zadnji dve strategiji odlična načina za novice, da se naučijo uporabljati svoje finance v igralnici, saj pogosto opažamo, da začetniki čisto brezglavo in po občutku polagajo stave, kar zelo redko vodi v dobitke na dolgi rok.

Zaključek

Omenjene strategija naj vam služijo zgolj kot možnosti, ki jih lahko uporabite pri igranju rulete, saj ima vsaka tako prednosti kot tudi slabosti. Nekatere so bolj primerne za začetnike, medtem ko druge priporočamo izkušenim igralcem.

Vsekakor pa lahko iz vsake strategije potegnete nekaj dobrega in vse to združite v svoji lastni strategiji, s katero boste še korak bližje dobitkom. Ne smete pa pozabiti, da gre pri ruleti za eno najstarejših iger na srečo, tako da jo v prvi vrsti igrajte zaradi zabave in ne zaradi bajnih zaslužkov.