Stavna strategija “Against The Public”

casino online

Če imate radi presenečenja in radi stavite v nasprotju s splošnim prepričanjem stavne javnosti, potem je stavna strategija Against The Public kot nalašč za vas.

Polaganje športnih stav ni mačji kašelj

Na prvi pogled se polaganje športnih stav mogoče zdi kot enostavna dejavnost, saj morate v bistvu samo staviti na ekipo, ki bo po vašem mnenju zmagala na prihajajoči tekmi. V ozadju pa je veliko več kot samo to, saj morate dobro poznati stavne trge, nihanja kvot in seveda posamezne ekipe. Da o veliki meri discipline in samoobvladovanja v primeru poraza sploh ne izgubljamo besed.

Pomembno vlogo pri polaganju stav imajo stavni nasveti in strategije. Tudi če boste natančno spremljali in upoštevali stavne nasvete naših strokovnjakov, se bo včasih zgodilo, da stava kljub upoštevanju nasveta ne bo dobitna. Ne, z našimi strokovnjaki ni nič narobe. Morate se zavedati, da so tudi porazi sestavni del športnih stav in da nobena še tako opevana strategija ne omogoča konstantno visokih dobitkov. Prav tako bodite pozorni pri iskanju različnih nasvetov, saj veliko strokovnjakov rado zamolči malenkost ali dve, kar se sicer zdi nepomembno, vendar po navadi ravno te malenkosti odločajo o uspešnosti vaše stave.

Profesionalni stavni sistemi

Stave lahko polagate na različne načine. Najbolj nespameten sistem je, da se enostavno orientirate po občutku, kar vam sicer lahko prinese nekaj začetniške sreče, vendar zagotovo ne na dolgi rok. Če želite uspešno staviti na dolgi rok, potem je priporočljivo, da upoštevate enega izmed profesionalnih stavnih sistemov. Predvsem možnost konstantnega dobička je tista značilnost, ki dobre stavne sisteme loči od slabih in goljufivih. Če katerikoli sistem obljublja odlične rezultate že po nekaj dneh, potem bodite zelo previdni, saj gre po vsej verjetnosti za goljufijo.

Pred časom smo se intenzivneje ukvarjali s stavnimi sistemi negativnega napredovanja in seveda o njihovih nevarnostih. Kaj hitro smo že takrat ugotovili, da tudi ta vrsta sistemov ni zanesljiva in da na dolgi rok ne prinaša želenih rezultatov. Mogoče boste s pomočjo podobnih sistemov dobili nekaj zmagovalnih stav na kratki rok, vendar se zna zgoditi, da boste v afektu po nepotrebnem izgubljali svoj denar.

Obstajajo tudi profesionalni sistemi, ki dejansko omogočajo dobiček na dolgi rok. Seveda vam noben sistem ne jamči, da bodo vse vplačane stave dobitne, in tega tudi ne smete pričakovati. Lahko pa pričakujete solidne dobitke v roku nekaj mesecev pod pogojem, da se boste natančno držali vseh navodil.

Stavljenje na favorite ali stavljenje na slabše ekipe?

Neprestano polaganje stav na favorite je predvsem značilnost manj izkušenih polagalcev stav. Ta način polaganja stav temelji na mišljenju, da je višja verjetnost za dobitno stavo, če boste stavili na favorizirane ekipe. In do neke mere to tudi drži. Vendar samo do neke mere, saj statistike kažejo, da favorizirane ekipe dejansko zmagajo v 70-73 % tekem. V praksi to pomeni, da skoraj pri vsaki četrti tekmi zmaga na papirju slabša ekipa.

Stavljenje na favorite ima kar nekaj prednosti, med katerimi izstopata predvsem manjše tveganje in višja možnost dobitka. Ker pa podobno mislijo tudi drugi polagalci stav, boste morali v zakup vzeti nižje kvote. Če se ne bojite malce večjega tveganja, potem so stave na ”slabše” ekipe prava izbira za vas, saj nudijo ne samo visoko raven tveganja, temveč tudi visoke kvote, ki se zrcalijo v visokih dobičkih. V kombinaciji s stavami v živo, kjer morate biti celotno tekmo na preži, so lahko stave na outsiderje celo manj tvegane kot klasične stave na najboljše ekipe.

Stavni sistem Against The Public

Eden bolj kompleksnih stavnih sistemov je tudi Against The Public. Gre za profesionalni sistem, ki temelji na tekmah, pri katerih kvote močno nihajo zaradi večjega števila vplačil. Večje število vplačil na določen izid je samo odziv stavne javnosti na neki dogodek, kar še zdaleč ne pomeni, da je njihovo prepričanje pravilno. Velikokrat se je že izkazalo, da so kvote na takih tekmah precenjene, kar si lahko obrnete v svojo korist. Oglejmo si princip sistema na primeru:

Neko nedeljo je na tekmi Premier League domača ekipa Manchester United igrala proti ekipi Leicester City. Kvota na zmago domače ekipe, ki je igrala na stadionu Old Trafford, se je v petek in soboto iz začetnih 1,57 zvišala na 2,08, saj je glavni favorit tekme imel kar pet poškodovanih igralcev. Že takrat smo menili, da je bila kvota 2,08 previsoka in zaradi tega perfektna priložnost za stavni sistem Against The Public.

Na začetku smo mislili, da ima domače ekipa dovolj moči, da bi premagala ekipo Leicester Citya, ki je izvrstno odigrala nekaj prvih tekem. Na podlagi teh informacij je stavna javnost predvidevala, da ima gostujoča ekipa dobre možnosti, da premaga ekipo Manchester Uniteda, ki je sicer ena najboljših ekip v ligi. Zato se nam je zdela kvota 2,08 previsoka, saj je bila po naših izračunih verjetnost za zmago domače ekipe nad 50 %.

Mogoče bi morali za primer izbrati ekipo nižje lige, saj je mnenje javnosti v primeru tekem med favoriti po navadi pravilno, tako da boste težko našli pomanjkljivosti v kvotah. Zato vam priporočamo, da se najprej posvetite nižjim ligam, saj so ekipe dovolj izenačene, zaradi česar lahko že manjša napačna informacija v obtoku močno zaniha vrednosti kvot.

Je sistem Against The Public sploh lahko dobičkonosen?

Na to vprašanje nimamo samo enega pritrdilnega odgovora, saj popoln stavni sistem ne obstaja. Prav tako velja stavni sistem Against The Public kot eden najbolj zapletenih, ki pa lahko ob pravilni in dolgotrajni uporabi postreže s solidnimi dobitki. Vsekakor ne gre za sistem, ki bi ga lahko uporabljali za vsak dogodek, zaradi česar ga uporabljajte izključno v primerih, ko ocenite, da je stavna javnost napačno ocenila stopnjo tveganja. Lahko se tudi zgodi, da se na spletu pojavijo napačne informacije, ki kvote zmagovalne ekipe izstrelijo v nebo, in ravno v takih primerih je koristno uporabiti sistem Against The Public.

Za na konec naj vas opozorimo, da je dolgotrajno zmagovanje pri polaganju stav možno samo z meseci, če ne leti trdega dela, discipline in natančnega poznavanja tekem in ekip. Razen nekaterih srečnežev še noben polagalec stav ni obogatel kar čez noč, zato naj vam stave predvsem na začetku služijo kot način za zabavno preživljanje prostega časa. Še posebej, če vse vam zdi, da za stavljenje porabite vedno več časa in pri tem zanemarjate vsakdanja opravila, morate čim hitreje poiskati strokovno pomoč.