BONUS

100% do 122€

4.7 / 5
TOTAL SCORE
SUMMARY

Športna stavnica 22Bet s svojo ustanovitvijo leta 2018 zagotovo spada med najmlajše stavnice, vendar ji je kljub kratkemu obstoju uspelo doseči nekaj, kar ni uspelo marsikateremu drugemu ponudniku stav – postati priljubljena med polagalci stav.

DETAILED RATING
Dizajn & navigacija
Kvote & ponudba
Bonusi & promocije
INFO
 • Spletno mesto www.22bet.com
 • Licenca Curacao
 • Podjetje Tech Solutions
 • Aplikacija Da
POSITIVES
 • Odlična platforma za stavljenje v živo
 • Številni športi in stavni trgi
 • Visoke kvote in nizke marže
NEGATIVES
 • Samo ena licenca

Športna stavnica 22Bet s svojo ustanovitvijo leta 2018 zagotovo spada med najmlajše stavnice, vendar ji je kljub kratkemu obstoju uspelo doseči nekaj, kar ni uspelo marsikateremu drugemu ponudniku stav – postati priljubljena med polagalci stav. Čeprav v prvi vrsti zasnovana za ruski trg, nudi stavnica 22Bet polaganje stav tudi na evropskem in globalnem trgu. Igralnico od konkurence ločujejo predvsem visoke kvote, nizke marže in solidna platforma za polaganje stav v živo.

Seveda pa so to samo trije glavni poudarki. Prav tako ne moremo mimo velikega števila spletnih prenosov tekem kot tudi velike ponudbe dogodkov in stavnih trkov, ki omogočajo polaganje stav na skoraj vse dogodke med tekmami. Naj si bo azijski ali evropski hendikep ali druge klasične stave – zaradi dobro postavljene strani bodo v 22Betu na svoj račun zagotovo prišli začetniki, saj ne bodo imeli težav z orientacijo.

Celotna spletna stran, torej tako stavnica kot igralnica, deluje pod okriljem skupine Bonnal LTD, ki ima igralniško licenco iz otoške državice Curacao. Ni dvoma, da igralnica 22Bet kljub mladosti že zdaj obeta ogromno, saj lahko izbirate med številnimi športnimi dogodki, prav tako so kvote med najvišjimi v industriji in poleg tega stavnica garantira izplačilo dobitkov. Da o dodatnih promocijah in nagradah za zvestobo sploh ne izgubljamo besed. Zanimivi so tudi načini za vplačila in izplačila, saj vam je poleg klasičnih metod na voljo tudi plačevanje s kriptovalutami, česar nismo ravno vajeni pri ostalih ponudnikih.

Prednosti in slabosti stavnice 22Bet

 • Odlična platforma za stavljenje v živo
 • Številni športi in stavni trgi
 • Visoke kvote in nizke marže
 • Ogromno število plačilnih metod
 • samo ena licenca

Ponudbe bonusov na 22Bet

22bet

22Bet bonus ponudba

Eden najbolj pomembnih vidikov pri izbiri spletne stavnice je seveda ponudba bonusov in promocij, saj so na tem področju razlike med posameznimi ponudniki še vedno največje. Zagotovo vas bo razveselilo, da vam 22Bet nudi soliden bonus dobrodošlice za nove člane kot tudi nekaj nadvse privlačnih promocij.

Bonus dobrodošlice

Spletna igralnica 22Bet bo vse nove člane nagradila z bonusom dobrodošlice, in sicer v vrednosti 100 % od višine prvega vplačila, s čimer lahko dobite do največ 100 €. Vse, kar morate narediti, je, da se registrirate na spletni strani ponudnika, izpolnite vsa zahtevana polja in vplačate denar na svoj stavni račun – minimalen polog znaša 1 €.

Pravila stavnice določajo, da lahko bonus dobrodošlice koristite samo enkrat. Prav tako je treba omeniti, da lahko celoten znesek bonus izplačate šele, ko izpolnjujete zahtevane pogoje. V primeru stavnice 22Bet morate celoten znesek staviti na tekmah s kvotami nad 1.40.

Igralniški bonus

Ker 22Bet pod eno streho združuje spletno stavnico in igralnico, najdete na enem mestu poleg številnih stavnih trgov tudi igre na srečo. Sicer ponudba ni zelo bajna, vendar še vseeno dovolj velika, da boste po napetem polaganju stav lahko malo zadihali med igranjem izbranega igralnega avtomata ali pokra.

Tudi igralniški bonus znaša 100 % vrednosti vplačila s to razliko, da lahko z njim dobite največ 300 €. Za izplačilo morate znesek bonusa ”obrniti” vsak 50-krat.

Drugi bonusi in promocije

Zelo mamljivi sta tudi dve dodatni promociji, ki ju lahko dobite kot reden polagalec stav. Pri prvi gre za tako imenovan ”reload” bonus, tj. bonus na naslednje vplačilo. Ta pri 22Betu znaša 40 %, tako da lahko na tak način dobite do največ 50 € in z njimi podkrepite svoj stavni račun. Za največji možni dobiček iz bonusa bi tako morali vplačati nekaj čez 120 €. Seveda so pogoji za izplačilo enaki kot pri bonusu dobrodošlice, in sicer morate položiti kombinirane stave z minimalno kvoto 1.40.

Druga promocija pa se nanaša na igralniški del spletnega ponudnika, bolj natančno na igralne avtomate, kjer je vsako nedeljo izbranih najboljših 30 igralcev, ki dobijo mamljive nagrade.

Videz spletne strani

22bet stavnica

22bet izgled strani

Že ob prvem obisku strani si nismo mogli kaj, da ne bi bili enostavno navdušeni. Kljub klasičnemu videzu v svetlomodri in beli barvi je stran zelo dobro pregleda in omogoča hitro navigacijo po različnih zavihkih, tako da ne boste zamudili nobene tekme več.

Zahvala za enostavno navigacijo gre v prvi vrsti izbirnemu meniju na vrhu strani, od kjer lahko samo z enim klikom dostopate do vseh pomembnih podstrani. Pohvale si zasluži tudi mobilna aplikacija, ki je zelo hitra in omogoča uporabo tudi na poti.

Izbor športov in iger

22bet

22bet ponudba

Nad ponudbo športov, na katere lahko stavite, in stavnih trgov pri 22Bet zagotovo ne boste razočarani. Trenutno vam je na voljo 27 različnih športov, med katerimi lahko izbirate med priljubljenejšimi, kot so nogomet, in tudi med polagalci stav manj zanimivimi športi, kot so pikado, snooker itd. Če spadate med ljubitelje manj popularnih športov, potem je 22Bet pravi naslov za vas.

Poleg klasičnega polaganja stav pred začetkom tekme vam športna stavnica nudi tudi stavljenje v živo, ki se lahko primerja z najboljšimi ponudniki stav na spletu. To je najboljši način, da izkusite pravi čar stavljenja, torej z veliko mero adrenalina ter naglimi odločitvami, ki ne dopuščajo veliko manevrskega prostora.

Ker se trudimo podati čim bolj realno oceno spletne stavnice in igralnice 22Bet, ne moremo mimo nerešenih pritožb nekaterih uporabnikov zaradi neizplačila dobitkov. Upamo in verjamemo, da se bo stavnica kmalu odzvala na te pritožbe, saj bo lahko samo na tak način postala ena izmed najboljših na spletu.

Podpora strankam

Športne stavnice, ki ne dajo veliko na kakovostno in hitro odzivno podporo strankam, enostavno nikoli ne bodo zaupanja vredne. Nedvomno vas bo razveselilo, da stavnica 22Bet ne spada med njih, saj je podpora strankam dostopna 24/7. V stik pa lahko stopite preko e-maila (support-en@22bet.com) ali klepeta v živo. Poleg tega vam je podpora strankam na voljo v kar 21 jezikih, zato zagotovo ne boste imeli težav s sporazumevanjem.

Varnost in ugled stavnice 22Bet

Ko je govora o varnosti in ugledu spletne stavnice in igralnice 22Bet, ravno ne moremo govoriti o izjemno uglednem ponudniku. Sicer ima ponudnik licenco iz otoške državice Curacao, vendar to še zdaleč ni garancija za rešitev pritožb. Kljub temu pri pregledu nismo našli nepravilnosti.

Omeniti moramo tudi, da so igralci sodeč po komentarjih zadovoljni s storitvami. Tukaj tudi ne smemo pozabiti, da gre za izredno mlado stavnico in igralnico, kar pomeni, da lahko v prihodnje pričakujemo številne izboljšave, kar bo pritegnilo še večje mase uporabnikov.

Plačilne metode

V primeru spletnega ponudnika 22Bet bi se raje morali vprašati, katerih plačilnih metod ne nudi, saj bi te verjetno lahko našteli na prste ene roke. Na voljo vam je kar 173 različnih metod za vplačila in izplačila, od tega 37 elektronskih denarnic in 20 kriptovalut.

Minimalen znesek za vplačilo znaša 1 €, pri čemer veljajo standardni časi za obdelavo plačil. Vse transakcije so tudi zavarovane s primernim šifriranjem, tako da ni bojazni, da bi vaši osebni podatki pristali pri nepooblaščenih tretjih osebah.

Se splača registrirati na stavnici 22Bet?

Pravzaprav je tako vprašanje čisto odveč, saj spletni ponudnik 22Bet z bogato izbiro športov in stavnih trgov ter iger na srečo dokazuje, da se lahko tudi novinec kosa z najboljšimi ponudniki v tem segmentu.

Registrirajte se na 22Bet in vzemite do 122 EUR bonusa