BONUS

100% do 25€

4.5 / 5
TOTAL SCORE
SUMMARY

Bet365 ni samo ena najbolj priljubljenih spletnih stavnic na svetu, ki se lahko pohvali z več kot 30 milijoni registriranih uporabnikov. Prav tako ponudnika spada med prave pionirje spletne stavne industrije ...

DETAILED RATING
Dizajn
Ponudba & kvote
Bonusi & promocije
INFO
 • Spletno mesto www.bet365.com
 • Licenca Malta, UK
 • Podjetje Bet365 Group
 • Aplikacija Da
POSITIVES
 • Edinstven in vsepovsod prepoznaven videz
 • Zanimivi bonusi in promocije
 • Zelo dobro središče za polaganje stav v živo
NEGATIVES
 • Dokaj visoke marže
 • Nevarnost blokade računa

Bet365, trenutno ena najboljših, če ne najboljša spletna stavnica na svetu. Zakaj? Ne odlašajte in si preberite našo recenzijo!

Zgodovina Bet365

Bet365 ni samo ena najbolj priljubljenih spletnih stavnic na svetu, ki se lahko pohvali z več kot 30 milijoni registriranih uporabnikov. Prav tako ponudnika spada med prave pionirje spletne stavne industrije, saj se že od samega začetka aktivno udejstvuje pri razvijanju novih, še boljših in še bolj mamljivih atrakcij za igralce, tako da gre zahvala za velik napredek industrije v veliki meri tudi britanskemu velikanu. Zaradi svetovne razsežnosti lahko stave v Bet365 polagate tudi v Sloveniji, kar je vsekakor pohvale vredno, saj kar nekaj večjih spletnih stavnic ne nudi dostopa slovenskim polagalcem stav.

Kar britanskega ponudnika dela drugačnega, je predvsem v številnih pogledih neprekosljiva spletna platforma za polaganje stav v živo, ogromna izbira plačilnih metod in tudi solidni bonusi ter druge promocije. Da o hitro odzivni podpori strankam, ki je na voljo 24/7, sploh ne izgubljamo besed. To pa še ni vse. Že kar nekaj časa pri Bet365 najdete tudi spletne casino igre. Kot se za najboljšega ponudnika spodobi, je tudi Bet365 v svojo ponudno uvrstil igre vodilnih proizvajalcev, kot so IGT, Green Tube, Big Time Gaming in drugi, tako da vam med obiskom zagotovo ne bo dolgčas.

Pravzaprav težko pišemo o stvareh, pri katerih Bet365 ne bi bil vodilni, saj jih enostavno ni. Ampak kljub evforiji vam bomo poskušali britanskega ponudnika predstaviti čim bolj objektivno, da vam s tem olajšamo odločitev o izbiri spletnega ponudnika stav in iger na srečo.

Prednosti in slabosti Bet365

 • Edinstven in vsepovsod prepoznaven videz
 • Zanimivi bonusi in promocije
 • Zelo dobro središče za polaganje stav v živo
 • Široka izbira plačilnih metod
 • Hitro odzivna podpora strankam
 • Dokaj visoke marže
 • Nevarnost blokade računa

Videz spletne strani

Tudi če še nikoli niste obiskali spletne strani Bet365, vam bo videz zagotovo že dobro poznan, saj je zelo velika verjetnost, da ste barvno shemo strani bežno opazili na enem izmed oglasov, ki se je pojavil, medtem ko ste brskali po spletu. Ne samo zeleno ozadje, tudi edinstveni logotip znamke je prepoznaven tudi med številnimi nepoznavalci stavne industrije.

Zelo verjetno ste oglase ponudnika opazili pri eni izmed tekem angleške Premier lige, saj je Bet365 sponzor nogometnega kluba Stoke, poleg španskih klubov Villareal, Celta Vigo in Athletic Bilbao. Že ob prvem pogledu vam bo kmalu jasno, zakaj je ponudnik na samem vrhu. Spletna stran je uporabniku prijazno zasnovana, tako da omogoča zelo enostavno navigacijo po različnih zavihkih. To se še posebej pozna pri stavah v živo, ki zahtevajo hitre odločitve. In v takih primerih mora biti platforma zelo dobro pregledna. Čeprav je stran na voljo v več kot 20 jezikih, slovenščine ni med njimi. Pohvalno pa je, da si polagalci stav lahko sami izberejo časovni pas in vrsto prikaza kvot.

Na vrhu spletne strani najdete glavne bližnjice, ki vas bodo samo z enim klikom popeljale na želeno stran – športne stave, stave v živo, igre na srečo, virtualne igre, poker in bingo. Na levi strani so glavni športi, na katere lahko stavite, ter kopica drugih pripomočkov, ki bodo poskrbeli za odlično uporabniško izkušnjo.

Bet365 Slovenija – postopek registracije

Če se še niste registrirali pri Bet365, potem najdete v nadaljevanju celoten postopek registracije. Naj vas samo opozorimo, da registracija po navadi traja malce dlje, saj spletni ponudnik zelo pazi na varnost svojih igralcev in skrbno preverja osebne podatke.

 1. korak: Ko boste na spletni strani stavnice, boste v desnem zgornjem kotu, pod okencem za vpis uporabniškega imena in gesla, našli gumb za pridružitev – Join. Ko kliknete na povezavo, boste začeli postopek registracije.
 2. korak: Pri tem koraku boste morali v za to predvidena mesta vnesti svoje osebne podatke, kot so ime in priimek, naslov, država, naslov elektronske pošte itd.
 3. korak: Že med izpolnjevanjem vas bo spletna stavnica sproti obveščala o bonusu dobrodošlice, kar bo zagotovo poskrbelo za dodatno motivacijo.
 4. korak: Ko ste izpolnili vsa polja, morate samo še potrditi svoj elektronski poštni naslov, ki ste ga navedli. Poleg tega boste morali stavnici po elektronski ali navadni pošti poslati skeniran osebni dokument, saj boste samo na ta način lahko potrdili svojo identiteto. Že tukaj boste hitro opazili, da je Bet365 razred zase, saj se malokateri ponudnik tako trudi za vašo varnost.

Bonusi pri Bet365

Spletni ponudnik je znan po svoji radodarnosti do novih in zvestih obiskovalcev, kar se odraža tudi v ponudbi bonusov. Niso pa samo bonusi, ki bodo poskrbeli za dodatno motivacijo, temveč tudi številne promocije za zveste stranke, s katerimi si lahko dnevno, tedensko ali mesečno obetate visoke dobitke.

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je vsekakor odlična začetna motivacija za polagalce stav in igralce, ki niso še popolnoma odločeni, ali bi se registrirali pri ponudniku ali ne. Bonus dobrodošlice pri Bet365 znaša 25 €, kar se vam bo na prvi pogled zdelo malo, vendar morate upoštevati, da je Bet365 v prvi vrsti stavnica. In s tega vidika je bonus eden najvišjih. Gre za stavne kredite, ki jih lahko koristite pri polaganju stav, in sicer morate na svoj račun položiti vsaj 5 €, stavnica pa vam bo vplačano vsoto podarila. Ne pozabite, da za izplačilo bonusa veljajo posebni pogoji. Če želite izplačati podarjeni znesek, morate staviti na tekme z vsaj tremi možnimi izidi s kvotami nad 1.20.

Igralniški bonusi

Bet365 pa ni prišel do sedanje prepoznavnosti samo z enim bonusom dobrodošlice. Tako vas dodaten bonus dobrodošlice v višini do 100 € pričakuje tudi v igralniškem delu. Do bonusa ste upravičeni, če na svoj račun nakažete vsaj 10 €, znesek bonusa pa morate staviti vsaj 15-krat, preden lahko celoten znesek izplačate.

Drugi bonusi in promocije

Bonus dobrodošlice za prvo vplačilo denarja je sicer dober začetek, vendar kaj, ko pa se Bet365 še zdaleč ni zadovoljil samo z dvema solidnima bonusoma. Zato verjetno ne poste presenečeni, ker britanski spletni ponudnik nudi tudi druge bonuse in promocije, ki jih lahko prejmete skoraj vsak dan. Stavne promocije se nanašajo predvsem na izbrane tekme, za katere si lahko priigrate dodatno motivacijo v obliki brezplačnih stav itd. Tako ne bodo nagrajeni samo novi uporabniki, temveč tudi zvesti igralci in polagalci stav, ki se redno vračajo v želji po še boljših kvotah in igrah na srečo. Naj si bodo različni športi ali številne igre na srečo – Bet365 bo s kopico promocij poskrbel za to, da se boste redno vračali.

Izbor iger in športov

Ste tudi vi eden izmed polagalcev stav, ki se ne zadovoljijo samo enim, temveč stavijo na več športov hkrati? Potem vam ponudba v Bet365 ne sme uiti. Izbirate lahko med kar 30 različnimi športi, med katerimi ne manjka tudi manj priljubljenih, kot so npr. avstralski ragbi, sumo borbe ali pa rokoborba. Da o najbolj popularnih športih, kot sta nogomet in košarka, sploh ne izgubljamo besed.

Pohvale vreden je tudi del za polaganje stav na e-športe, ki so v zadnjem letu v pravem razmahu in bi lahko že čez nekaj let postali velika konkurenca nogometu. Bogata ponudba se nadaljuje tudi pri stavnih trgih, saj lahko stave polagate na vsak najmanjši dogodek med tekmo. Poleg stav pred tekmo lahko stavite na število golov ob koncu prvega polčasa, izvajalca prve enajstmetrovke in še mnogo več. Verjetno boste potrebovali kar nekaj minut, preden boste prečesali celotno ponudbo stavnih trgov.

Tudi če niste največji ljubitelj športa in bi kljub temu radi stavili, potem vas bo zagotovo navdušilo, da lahko pri Bet365 stavite tudi na rezultate volitev, zmagovalce priljubljenih resničnostnih šovov … Pravzaprav je pri britanskem ponudniku samo nebo meja.

Kvote in marže

V zadnjih letih smo pregledali kar nekaj stavnic in skoraj pri vsaki prišli do zaključka, da so kvote in marže dva najbolj pomembna dejavnika pri izbiri spletne stavnice. Malce presenetljivo Bet365 na tem področju ne izstopa. Pravzaprav je celo podpovprečen, saj kvote in marže pri stavah še zdaleč ne dosegajo vrednosti ostalih ponudnikov.

Marže za večino športov znašajo 7-9 %, povprečne marže v naši regiji 4-5 %, nekatere stavnice, kot sta npr. MarathonBet in Pinnacle, so znane po izjemno nizkih maržah, ki znašajo okoli 2 %. Bet365 je s svojimi maržami nekje pri repu. Podobno velja tudi za kvote, ki so zelo nizke.

Zaradi visokih marž in nizkih kvot se nam dozdeva, da britanski spletni velikan ni ravno naklonjen visoko poteznim polagalcem stav. Prav tako se lahko zgodi, da vam stavnica enostavno omeji ali blokira račun, če ne boste ustvarili dobička v kratkem času. Vendar naj vas to ne odvrne od polaganja stav, saj ne spletu krožijo številne strategije, kako se izogniti omenjenim neprijetnim položajem.

Polaganje stav v živo

Stave v živo so postale ena glavnih atrakcij v spletnih stavnicah, saj skrbijo za veliko mero adrenalina, tako da vam pri igranju ne bo postalo dolgčas. Bet365 je vodilni ponudnik tudi na tem področju, saj je celotna platforma uporabniku prijazna, dobro pregledna in polna raznih dodatnih funkcij, ki jih boste zaman iskali pri drugih ponudnikih.

Že sama količina iger, na katere lahko stavite v živo, je malodane izjemna. Med igranjem boste seveda lahko tekmo skupaj s statističnimi podatki spremljali kar na svojem računalniku. Lahko tudi nastavite različne parametre po svojem okusu. Tako lahko določite višino dobička in izgube, pri kateri naj računalnik samodejno ustavi stavo. Zelo privlačna je tudi možnost kombiniranja več stav za isto tekmo, kar bo še dodatno izboljšalo vašo stavno izkušnjo.

Na področju stav Bet365 definitivno prekaša druge ponudnike, tako da si to področje zasluži same pohvale. Zaradi tega tudi visoka ocena.

Mobilne stave

Med polagalci stav se najde vedno več takšnih, ki stave radi polagajo kar na poti, saj so neradi vezani samo na domači računalnik. Tudi za take uporabnike je pri Bet365 več kot dobro poskrbljeno, saj vam je na voljo mobilna različica spletne stavnice. Dobra stran mobilne različice je, da vam ni treba prenesti dodatne aplikacije, temveč lahko do vseh stav in iger dostopate kar v brskalniku svoje mobilne naprave, naj si bo pametni telefon ali tablica z operacijskim sistemom Android ali iOS.

Ob skrbnem pregledu smo ugotovili, da so razlike med originalno spletno stranjo in mobilno različico minimalne, tako da gotovo ne boste prikrajšani. Predvsem če stavite na športe, ki se po navadi dogajajo v drugih časovnih pasovih, je mobilna različica vsekakor dobra izbira, saj lahko stave polagate tudi med odmorom na delu ali med čakanjem v jutranjih in popoldanskih konicah.

Zakaj bi se zadovoljili samo s polaganjem stav na domačem računalniku, če lahko celoten postopek opravite kar na poti. Seveda lahko preko pametnega telefona tudi izplačate dobiček na svoj račun itd. Brez zadržkov lahko rečemo, da je ponudba Bet365 na tem področju vsekakor impresivna.

Plačilne metode

Čeprav se veliko polagalcev stav ne ozira na plačilne metode, so te še kako pomembne v primeru dobičkov. Kot eden vodilnih ponudnikov vam Bet365 nudi vse klasične plačilne metode, kot so kreditne in debetne kartice, elektronski plačilni sistemi in bančna nakazila.

Najboljši način za plačevanje so poleg kreditnih kartic tudi elektronske denarnice, saj so dodatni stroški transakcij zelo nizki. Tudi z vidika trajanja so elektronske denarnice najboljša izbira, saj boste dobičke še isti ali naslednji delovni dan.

Podpora strankam

Če vprašate mene, potem je podpora strankam ogledalo vsake stavnice ali igralnice, naj si bo na spletu ali ne. Preko odnosa do strank se pokaže tudi ponudnikovo prizadevanje za zadovoljne stranke, kar pa je mogoče samo, če so vse težave rešene in vprašanja odgovorjena v najkrajšem možnem času. Če ste med polaganjem stav ali igranjem iger naleteli na težavo ali če iščete specifičen podatek o ponudbi – podpora strankam v Bet365 je lahko vzor vsem drugim ponudnikom.

Svetovalci so vam na voljo vse dneve v tednu, in sicer 24 ur na dan. Nanje se lahko obrnete tako, da jim svoja vprašanja posredujete po elektronki pošti, lahko jih tudi pokličete. Najbolj učinkovit način, da stopite v stik s podporo strankam, pa je klepet v živo, saj boste tako najhitreje našli rešitev svoje težave. Stavnica je zelo aktivna tudi na družabnih omrežjih, tako da boste vedno na tekočem z novostmi.

Varnost in ugled ponudnika

Zelo pomemben vidik vsake spletne stavnice ali igralnice je varnost uporabnikov. Če želite prejemati dobičke in uporabljati pravi denar za polaganje stav, potem boste morali pri prijavi navesti zaupne osebne podatke. Ker gre za zelo občutljive podatke, jih delite samo pri ponudnikih, ki izpolnjujejo varnostne zahteve za to področje, saj je samo to garancija, da vaši podatki ne bodo pristali na tujih strežnikih tretjih oseb.

Bet365 uporablja samo visoko tehnološko varnostno šifriranje SSL, s katerim so vaši podatki maksimalno zavarovani. Prav tako se lahko ponudnik pohvali z licenco malteškega organa za nadzor iger na srečo. Poleg tega je podjetje zelo transparentno, s čimer ohranjajo dober odnos do svojih uporabnikov. Zato si Bet365 tudi na tem področju zasluži visoko oceno.

Ali se splača registrirati pri Bet365?

Odgovor na to vprašanje je odvisen od tega, kaj iščete. Če iščete povprečno spletno stavnico s srednje veliko izbiro športov in bonusov, potem Bet365 ni prava izbira za vas. Če pa iščete ponudnika, ki skoraj na vseh področjih prekaša svojo konkurenco, potem je britanski ponudnik pravi naslov za vas. Trenutno ga ni ponudnika, ki bi se lahko pohvalil z več kot 30 milijoni aktivnih uporabnikov.

Edina stvar, ki nas je pri ocenjevanju zmotila, so bile visoke marže in nizke kvote. Na tem mestu je po našem mnenju še veliko prostora za izboljšave, vse ostalo pa vas bo enostavno pustilo odprtih ust. Ne zadovoljite se s povprečnimi stavnicami, ki v vas vidijo samo dobiček. Izberite stavnico, ki centi prav vsakega polagalca stav in igralca, ne glede na višino zastavljenega denarja – registracije pri Bet365 zagotovo ne boste obžalovali, tako da ne odlašajte.

Pogosta vprašanja

Katere so prednosti stavnice Bet365?

Glaven prednosti stavnice Bet365 so široka ponudba stav in iger, dobre kvote, bonusi in promocije ter širok izbor plačilnih metod.

Katere so slabosti stavnice Bet365?

Stavnica Bet365 je kar striktna. Slabost je, da v kolikor niste dovolj pazljivi lahko kaj hitro dobite blokado stavnega računa. Poleg tega so slabost tudi dokaj visoke kvote.

Kakšni so bonusi stavnice Bet365

Bonus dobrodošlice pri Bet365 znaša 25 €, kar se vam bo na prvi pogled zdelo malo, vendar morate upoštevati, da je Bet365 v prvi vrsti stavnica. V igralniškem delu lahko pričakujete dodaten bonus v višini 100 €.

Kakšne so kvote in marže pri Bet365?

Marže za večino športov znašajo 7-9 %, povprečne marže v naši regiji 4-5 %, nekatere stavnice, kot sta npr. MarathonBet in Pinnacle, so znane po izjemno nizkih maržah, ki znašajo okoli 2 %. Bet365 je s svojimi maržami nekje pri repu. Podobno velja tudi za kvote, ki so zelo nizke.

Ali se splača registrirati pri Bet365?

Odvisno od tega, kaj iščete. Če iščete povprečno spletno stavnico s srednje veliko izbiro športov in bonusov, potem Bet365 ni prava izbira za vas. Če pa iščete ponudnika, ki skoraj na vseh področjih prekaša svojo konkurenco, potem je britanski ponudnik pravi naslov za vas.