BONUS

100% do 200€+ 5€

3.1 / 5
TOTAL SCORE
SUMMARY

BetMaster je nov spletni ponudnik športnih stav, ki šele prodira na trg, tako da se pripravite na visoke bonuse in široko ponudbo športov.

INFO
 • Spletno mesto www.betmaster.io
 • Licenca Curacao
 • Podjetje Reinvent N.V.
POSITIVES
 • Hitra izplačila in vplačila
 • Dobra in hitro odzivna podpora strankam
 • Solidna izbira stavnih trgov

BetMaster je ena novejših blagovnih na trgu. Spletno mesto je začelo delovati leta 2018 s poudarkom na ruskem in afriškem trgu, vendar sta se v teh dveh letih zaradi velikega uspeha v teh regijah odločili nadaljevati s širitvijo na evropski in svetovni trg. Kljub temu spletni ponudnik ni brez pomanjkljivosti, vendar še vseeno nudi zelo kakovostno storitev.

Ponudnik se lahko pohvali z licenco male otoške države Curacao, ki je dovolj dober kazalnik, da celotna spletna platforma deluje zakonito in po predpisih pristojnih organov, tako da se lahko uporabniki posvetijo izključno polaganju stav.

Že od samega začetka pa je bil BetMaster zasnovan kot spletna stavnica in igralnica, kar pomeni, da lahko med polaganjem stav obiščete tudi igralnico in se tam zabavate ob igranju svojih najljubših iger na srečo.

Prednosti in slabosti BetMaster stavnice

 • Hitra izplačila in vplačila
 • Dobra in hitro odzivna podpora strankam
 • Ogromno število igralnih avtomatov
 • Izredno nizko število športov
 • Slabo dodelana platforma za stave v živo
 • Slabo pregledna stran

Bonusi v stavnici in igralnici BetMaster

Na področju bonusov in promocij ima BetMaster zelo zanimivo zasnovo. Večina spletnih ponudnikov stav in iger na srečo nudi svojim uporabnikom bonus za registracijo v stavnici in bonus za registracijo v igralnici. Pri Bet-Mastru pa lahko sami izbirate, ali želite imeti stavni ali igralni bonus. Zaradi tega je vsota na prvi pogled majhna, vendar bo prepričala bogata ponudba spletnega ponudnika.

Zaradi drugačne zasnove bomo v nadaljevanju povedali več o obeh vrstah bonusov.

Bonus Dobrodošlice

Tako kot pri veliki večini drugih ponudnikov v industriji tudi BetMaster vsem novim uporabnikom nudi bonus dobrodošlice na prvo vplačilo. Če se odločite za ta bonus, potem prejmete bonus v višini 100 % prvega vplačila, ki znaša do 200 €.

Seveda tudi za ta bonus veljajo posebni pogoji za izplačila. V primeru BetMaster-ja boste morali celoten znesek staviti vsaj 10-krat, in sicer na tekme s kvotami nad 1,50, za kar imate na voljo 7 dni od dneva prejema bonusa, zato vam priporočamo, da ne odlašate, če želite izplačati bonus.

Opomniti vas moramo tudi na to, da do bonusa niste upravičeni, če ste denar vplačali z elektronskimi denarnicami Qiwi, Skrill in Skrill 1-Tap.

Poleg bonusa dobrodošlice prejmejo novi uporabniki tudi štiri brezplačne stave v vrednosti 5 €, pri čemer lahko vsak teden unovčite samo eno brezplačno stavo – prav tako kot pri bonusu vam je na voljo 7 dni od prejema brezplačnih stav.

Tudi ostali bonusi in promocije niso zanemarljivi, saj imajo uporabniki skoraj vsak teden možnost, da si priigrajo eno izmed številnih promocij ali dodatnih bonusov. Vsekakor nas je to zelo veselilo, saj v marsikateri spletni stavnici najbolj pogrešamo ponudbo dodatnih promocij za zveste uporabnike.

Igralniški bonusi

Če se ne boste odločili za bonus dobrodošlice v stavnici, potem vas bo mogoče bolj zanimal bonus dobrodošlice v igralnici, s katerim lahko prejmete do 200 € s 40 brezplačnimi vrtljaji. Ker gre za igralniški bonus, je znesek toliko višji, s tem pa so strožji tudi pogoji za izplačila, saj morate znesek igrati vsaj 50-krat, kar je sicer veliko, vendar morate pri tem upoštevati, da lahko te pogoje hitro izpolnite na igralnih avtomatih.

Videz strani

betmaster

Kar zadeva vizualno identiteto in navigacijo samega spletnega mesta, menimo, da je tu še nekaj prostora za izboljšave. Čeprav je spletno mesto samo po sebi videti zelo privlačno, navigacija ni intuitivna, tako da bodo imeli novi uporabniki lahko kar nekaj težav med polaganjem stav.

Na vrhu zaslona so bližnjice do športov, na katere lahko stavite, ter bližnjice do spletne stavnice, igralnice, nastavitev itd. Spletna stran je prevedena v več kot 10 jezikov, vendar med njimi ni slovenščine.

Pohvalno je dejstvo, da ima BetMaster mobilno aplikacijo, ki je prav tako dobra in ki je na voljo tako uporabnikom iOS kot Android. Poleg mobilnih aplikacij obstaja tudi mobilna različica spletnega mesta, ki je po videzu enaka namizni različici, vendar ne zahteva prenosa dodatne programske opreme.

Izbira športov in iger

betmaster

Ena največjih pomanjkljivosti spletnega ponudnika je zagotovo izbira športov, saj jih je trenutno na voljo samo sedem. Podprti so le najbolj priljubljeni športi (nogomet, košarka, hokej, tenis, odbojka, borilne veščine in e-športi), medtem ko manj priljubljenih športov, ki jih lahko najdemo v drugih športnih stavnicah, preprosto ni na voljo.

To je velik minus za ponudnika BetMaster, zlasti če upoštevamo, da ima konkurenca na trgu veliko boljši športni segment in po navadi ponuja vsaj 20 različnih športov, medtem ko lahko v boljših stavnicah najdete tudi več kot 30 športov.

Sicer ponudnik omogoča tudi polaganje stav v živo, vendar bi bila platforma za stave v živo lahko hitreje odzivna. Zaradi majhne ponudbe športov tudi stave v živo niso več tako navdušujoče, zaradi česar vam priporočamo, da obiščete konkurenčnega ponudnika s precej večjo ponudbo športnih stav.

Pravo nasprotje ponudbe športov pa je ponudba v spletni igralnici, saj lahko izbirate med več kot 4000 igrami, med katerimi vas pričakuje kar 4000 igralnih avtomatov. Za to se upravičeno sprašujemo, zakaj BetMaster v prvi vrsti velja za stavnico, če pa ponudba iger na srečo prekaša marsikatero samostojno spletno igralnico.

Podpora strankam

Čeprav nas predvsem spletna stavnica BetMaster ni ravno navdušila, moramo pohvaliti podporo strankam, saj je celotna ekipa naravnost fantastična. Prav vsak izmed agentov je zelo prijazen in vedno pripravljen pomagati, tudi če mora govoriti v tujem jeziku. V stik s podporo strankam lahko stopite vsak dan, in sicer preko klepeta v živo ali po elektronski pošti. Tudi odzivni časi so zelo dobri, tako da boste v najkrajšem možnem času dobili odgovore na vsa svoja vprašanja.

Varnost in ugled

Predvsem na področju varnosti je pri BetMastru še kar nekaj prostora za izboljšave. Sicer se ponudnik lahko pohvali z licenco iz države Curacao, ki pa ni v samem vrhu po kakovosti, vendar kljub temu dovolj dobra, da zagotavlja visoke varnostne standarde. Razveselilo nas je tudi, da spletna stran uporablja najnaprednejše šifriranje SSL, kar pomeni, da so vaši podatki dobro zavarovani pred nepooblaščenimi osebami.

Plačilni načini

Sicer so vam pri spletnem ponudniku BetMaster na voljo vsi klasični plačilni načini, vendar ima ponudnik najraje plačevanje s kripto valutami. Zanimivo nam je bilo, da se ponudnik označuje kot kripto stavnica, čeprav sprejema tudi plačila z drugimi plačilnimi sredstvi, kot so kreditne kartice, elektronske denarnice itd.

Se splača registrirati v spletni stavnici BetMaster?

Res je, da spletni ponudnik BetMaster ne spada ravno na vrh, vendar lahko tudi pri njem najdete kar nekaj pozitivnih stvari, ki bi lahko uporabniki prepričale k registraciji. Ne smemo pa pozabiti, da je še vedno veliko prostora za izboljšave na nekaterih področjih.

Če radi stavite na več športov, potem BetMaster ne bo ravno najboljša izbira, saj lahko trenutno izbirate samo med sedmimi športi. Prepričani pa smo, da bo ponudnik v bližnji prihodnosti razširil ponudbo in se tako približal velikanom te industrije.