Odlične kvote
  • Dizajn & navigacija
  • Bonusi & promocije
  • Kvote
  • Stave v živo
  • Mobilne stave
  • Podpora
4.3

Marathonbet je ena izmed tistih stavnic, za katero ravno ne moremo reči, da poka od mladostne energije. Pravzaprav gre za enega najstarejših spletnih ponudnikov stav, saj je nastal leta 1997, torej v obdobju nastanka prvih pionirjev, ki so polaganje stav nudili na spletu. Danes velja Marathonbet za stavnico z najvišjimi kvotami, zaradi česar velika priljubljenost, ne le na ruskem, temveč tudi svetovnemu trgu, ni presenečenje. Naj si bodo igre na srečo ali športne stave – celoten paket spletnega ponudnika bo navdušil tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Razlog za veliko priljubljenost so predvsem visoke kvote v kombinaciji z nizkimi maržami. Seveda ne smemo pozabiti na bogato izbiro športov in stavnih trgov.

Poleg vsega je spletni ponudnik znan po zelo dobrem oglaševanju, saj je sponzor nekaterih največjih nogometnih klubov, med katerimi izstopajo predvsem Manchester City, Lazio in Dinamo Kijev.

Bonusi v športni stavnici in igralnici Marathonbet

Zelo zanimivo je, če ne že kar presenetljivo za današnje čase, da spletni ponudnik stav in iger na srečo od 1. januarja 2018 ne nudi več bonusa dobrodošlice za nove uporabnike, kar je dandanes že prava redkost pri takih ponudnikih.

V naših očeh je odločitev za opustitev bonusa dobrodošlice vsekakor zelo nenavadna, vendar so vam kljub temu na voljo druge promocije za redne polagalce stav in igralce.

Drugi bonusi in promocije

Marathonbet mogoče res ne nudi bonusa dobrodošlice kot drugi ponudniki, vendar to še zdaleč ne pomeni, da v igralnici oz. stavnici ne boste nagrajeni za svojo zvestobo. Zelo zanimiva je promocija Advancebet, ki kreditira uporabnike, tako da lahko igrajo tudi v primeru, če nimajo dovolj sredstev na svojem računu. Gre za edinstveno promocijo, ki je do zdaj še nismo videli in je vsekakor dober nadomestek sicer zelo priljubljenih bonusov dobrodošlice.

Skoraj tedensko Marathonbet podarja tudi brezplačne stave, in sicer brez kakršnihkoli pogojev za izplačila, tako da takoj dobite dobiček v primeru dobitne stave. Kot zanimivost: Podobno promocijo smo opazili tudi v spletnem velikanu Bet365.

Videz spletne strani

Največja graja iz naše strani gre zagotovo videzu in preglednosti strani zaradi prevelike gostote različnih elementov. Seveda je pohvalno, da stavnica nudi polaganje stav na veliko število športov, vendar preglednost zaradi velike izbire ne bi smela trpeti. Upamo si trditi, da bodo imeli tudi izkušeni polagalci stav nemalo težav pri iskanju želenih dogodkov na strani. Tudi barva strani na nas ni pustila najboljšega vtisa.

Ponudba športov in iger

Res je, da ima Marathonbet na področju bonusov in videza strani še veliko prostora navzgor. Če pa si ogledamo ponudbo športov in iger, potem spletni ponudnik zagotovo spada med najbolj ”obdarjene” na trgu. Izbirate lahko med kar 30 različnimi športi, tako da skoraj ni možnosti, da ne bi našli primerne discipline za svoj okus.

Izbirate lahko med vsemi priljubljenimi športi, kot so nogomet, košarka in tenis, pa tudi med obrobnimi, kot so vaterpolo, borilni športi in celo sumoborbe. Na vse dogodke lahko stavite pred začetkom tekme ali med dogajanjem, torej v živo.

Ena največjih prednosti ponudnika Marathonbet pred drugimi so nizke marže, ki znašajo 2,3 odstotka, kar velja za eno izmed najugodnejših vrednosti.

Podpora strankam

Zagotovo vas bo razveselilo, da je podpora strankam v Marathonbetu nadpovprečna. Če imate vprašanje ali naletite na težavo med polaganjem stav in igranjem, se lahko na osebje spletne stavnice oz. igralnice obrnete po telefonu, elektronski pošti ali preko klepeta v živo. Odzivi so presenetljivo hitri, kar bo všeč vsakemu uporabniku.

Varnost in ugled

Pri varnosti se hitro pokaže, da je Marathonbet eden starejših ponudnikov, saj je varnost na zelo visoki ravni, kar dokazujejo kar štiri licence različnih organov za igre na srečo. Poleg licence iz Velike Britanije ima ponudnik tudi licenco iz Curaçaua, Španije in Belorusije, tako da so vaši podatki izvrstno zavarovani pred nepooblaščenimi osebami.

Plačilne metode

Tako kot se za ponudnika takega kova spodobi, vam Marathonbet nudi vse klasične plačilne metode od kreditnih kartic do elektronskih denarnic. Vplačila so praviloma izvršena še v istem trenutku, medtem ko boste morali na izplačila čakati od 1 do 7 dni, kar pa je v veliki meri odvisno od plačilne metode.

Postati član stavnice Marathonbet ali ne?

Kljub nekaterim pomanjkljivostim vam spletna stavnica še vedno nudi zelo visoke kvote in nizke marže, zaradi česar je zelo priljubljena med uporabniki, ki se ne ozirajo na videz strani in višino bonusov ter promocij.

Prednosti:

– visoke kvote in nizke marže

– več kot 30 športov

– unikatne promocije

Slabosti:

– ni bonusa dobrodošlice

– slab videz strani