BONUS

Brez bonusa

1.8 / 5
TOTAL SCORE
INFO
 • Spletno mesto williamhill.com
 • Licenca Gibraltar
 • Podjetje William Hill plc
 • Aplikacija Android, IOS
POSITIVES
 • Ugled in dolgoletne izkušnje
 • Velika izbira športov in stavnih trgov
 • Solidne promocije

Verjetno ni dolgoletnega polagalca stav, ki še ni slišal za spletno stavnico William Hill. Gre za pravega veterana med spletnimi ponudniki stav, saj njegovi začetki segajo že v davno leto 1934. Kar se je začelo kot majhna lokalna stavnica, se je z leti razvilo v enega vidnejših globalnih ponudnikov za polaganje stav. Trenutno najnovejša novica je, da je Will Hillu, kot ga ljubkovalno poimenujejo polagalci stav, uspel prodor na ameriški trg.

Spletna različica igralnice je začela delovati leta 1998. Kljub korenitim spremembam je v jedru ostala enaka, tako uporabnike pričakuje samo najboljša kakovost. Kot ostale stavnice je tudi William Hill v svojo ponudno vnesel tudi druge storitve v želji, da bi z dodatno ponudbo privabil še več gostov. V bistvu je ponudnik mešanica spletne stavnice in igralnice, kar pomeni, da lahko poleg stav uživate tudi v številnih igrah na srečo, med katerimi so najbolj priljubljene igre s pravim delivcem, bingo in seveda slavni igralni avtomati. Naj si bo stavnica ali igralnica – registracije pri ponudniku William Hill ne boste obžalovali.

Prednosti in slabosti stavnice William Hill

 • Ugled in dolgoletne izkušnje
 • Velika izbira športov in stavnih trgov
 • Solidne promocije
 • Podpora strankam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu
 • Uporabniku prijazno spletno mesto
 • Bonus dobrodošlice ni dostopen vsem uporabnikom
 • Omejen dostop v nekaterih državah

Bonusi v stavnici in igralnici

V času našega delovanja smo ocenili in preverili kar nekaj stavnic in igralnic, zato menimo, da bi bil lahko bonus v William Hillu višji. Na voljo vam je klasični bonus dobrodošlice, ki ni na voljo vsem uporabnikom, saj izplačilo v nekaterih državah ni mogoče. Pri drugih promocijah pa nimamo ničesar za pripomniti, saj so dovolj raznolike, da bodo polagalce stav in igralce motivirali k nadaljnjemu udejstvovanju.

Bonus dobrodošlice

Spletni ponudnik William Hill ne spada ravno med ponudnike, ki bi bili zelo radodarni pri podeljevanju bonusa dobrodošlice, saj ima na tem področju zelo stroga pravila, zaradi katerih uporabniki nekaterih držav sploh ne morejo prejeti bonusa. Če ste med srečneži, ki so upravičeni do bonusa, potem lahko na ta način dobite tri brezplačne stave v višini 30 € in tri stave za v višini 10 € za kvote nad 1.50. Dobra plat bonusa je, da vam ni treba izpolnjevati dodatnih pogojev za izplačila, česar smo navajeni pri drugih ponudnikih.

Drugi bonusi in promocije

Ne samo bonus dobrodošlice, William Hill vam nudi tudi druge mamljive promocije. Ena izmed njih je neke vrste zavarovanje za kombinirane stave. To zavarovanje je namenjeno kombiniranim stavam, pri katerih stavite na izide dveh ali več. Že en napačen izid pomeni tudi izgubljeno stavo, zaradi česar je zavarovanje zelo priročno, saj se vam vplačan znesek povrne kljub porazu.

Zanimiva promocija je tudi vračilo vložka v primeru, da ste stavili na točen rezultat, tekma pa se konča z neodločenim izidom. Razveselila vas bo tudi promocija za prvega igralca, ki bo zadel gol. Če pravilno napoveste strelca prvega zadetka in ta doseže še en gol, potem vam igralnica povrne vložek.

Bonus za igralnico

Ker William Hill pod eno streho združuje spletno stavnico in igralnico, lahko tudi v igralniškemu delu pričakujete nagrado za registracijo. Če se včlanite pri Will Hillu, ste upravičeni do bonusa v višini 150 % prvega vplačila in dodatnih 50 brezplačnih vrtljajev na izbranih igralnih avtomatih. Seveda pri tem ne manjka dnevnih in tedenskih promocij, tako da se vsak dan splača obiskati igralniški del, saj nikoli ne veste, kdaj boste deležni dodatnih promocij.

Videz spletne strani

Spletna stran William Hill je zasnovana zelo pregledno, na čase zelo špartansko, saj smo navajeni bolj kričečih strani konkurenčnih ponudnikov. Ne moremo ravno reči, da je spletna stran uporabniku prijazna, saj morate že dobro vedeti, kam vodijo posamezne povezave na strani.

Kljub prijetni modro-beli temi je pisava zelo tanka in komaj vidna, kar bi bilo lahko problematično za uporabnike, ki želijo imeti boljši pregled nad stranjo. Zaradi tanke pisave je oteženo tudi upravljanje strani, vendar smo prepričani, da bi se po določenem času navadili tudi na to.

Izbira športov in iger

Mogoče bonus res ne sega v nebo kot pri nekaterih konkurenčnih ponudnikih, je pa zato toliko boljša ponudba športov, stavnih trgov in iger na srečo. Verjetno bi bilo bolj primerno vprašanje, na katere športe ne morete staviti, toliko jih je. Od klasikov, kot so nogomet, košarka in tenis do bolj specifičnih vrst, med katerimi najdete badminton, pasje dirke, pikado in snooker – pri William Hillu boste zagotovo našli šport po svojem okusu. Omembe vredne je tudi polaganje stav v živo za ljubitelje adrenalina in hitrih odločitev.

Podobno velja za igre na srečo, saj tudi ponudba teh ne zaostaja. Izbirate lahko med številnimi igralnimi avtomati ter namiznimi igrami v družbi pravih delivcev, tako da lahko po napornem polaganju stav ali kar med tekmo obiščete še igralniški del, kjer se boste lahko sprostili ob igranju svoje najljubše igre.

Podpora strankam

Eden izmed pomembnejših vidikov pri ohranjanju priljubljenosti čez leta je zagotovo kakovostna podpora strankam. Ta vam je na voljo čez cel teden, in sicer lahko stopite v stik po e-mailu, telefonu ali preko klepeta v živo. Kakršenkoli problem že imate – svetovalci pri William Hillu bodo naredili vse v svoji moči, da vam čim prej zagotovijo primerno rešitev.

Varnost in ugled

Na področju varnosti in ugleda je William Hill še vedno svetlobna leta pred konkurenco. Spletni ponudnik uporablja samo najnovejšo tehnologijo za optimalno varovanje vaših osebnih podatkov. Prav tako neodvisne organizacije redno pregledujejo igre, tako da lahko igrate in stavite brez bojazni, da bi bili pri tem ogoljufani.

Plačilne metode

Spletna stavnica oz. igralnica vam nudi vse glavne plačilne metode od klasičnih kreditnih in debetnih kartic do elektronskih denarnic in drugih načinih. Trenutno vam je na voljo okoli 10 različnih načinov za vplačila in izplačila, tako da boste zagotovo našli najbolj primernega. Trajanje transakcij je odvisno predvsem od izbrane plačilne metode in znaša med 1 in 7 dnevi.

Registracija pri William Hillu – da ali ne?

Mi pravimo ”da”, sploh če želite stave polagati v enem najstarejših ponudnikov na svetu. Tukaj so glavne prednosti spletnega ponudnika:

Prednosti:

 • ugled in dolgoletne izkušnje
 • velika izbira športov in stavnih trgov
 • solidne promocije

Pogosta vprašanja o stavnici William Hill

Katere so glavne prednosti stavnice William Hill?

Glavne prednosti William Hilla so dober ugled in tradicija, velika izbira športov in dobre promocije.

Katere so slabosti stavnice William Hill?

Bonusi niso dostopni vsakomur. Za začetnike je morda tudi uprabnost in videz stavnega portala nekoliko zastarela in nepregledna.

Kakšni so bonusi v stavnici William Hill?

Če ste med srečneži, ki so upravičeni do bonusa, potem lahko na ta način dobite tri brezplačne stave v višini 30 € in tri stave za v višini 10 € za kvote nad 1.50. Poleg tega pa William Hill nudi obilo promocij in bonus za igralnico.

Kakšna je izbira športov in iger naWilliam Hill?

Od klasikov, kot so nogomet, košarka in tenis do bolj specifičnih vrst, med katerimi najdete badminton, pasje dirke, pikado in snooker – pri William Hillu boste zagotovo našli šport po svojem okusu. Omembe vredne je tudi polaganje stav v živo za ljubitelje adrenalina in hitrih odločitev.

Je stavnica William Hill varna?

Da. Na področju varnosti in ugleda je William Hill še vedno svetlobna leta pred konkurenco. Spletni ponudnik uporablja samo najnovejšo tehnologijo za optimalno varovanje vaših osebnih podatkov.