Stavnice

22bet
22bet
100% do 122 EUR
Svenbet
svenbet
100% do 100 EUR
William Hill
william hill
-
Evobet
evobet
50% do 150€
Marathonbet
marathonbet
-
1xBet
1xbet
100% do 100 EUR
Bet at Home
bet at home
50% do 100 €

Se nahajate v Sloveniji? Ne veste katero stavnico izbrati? Če ste na obe vprašanji odgovorili z da, potem ste na pravem mestu. Obstaja velika verjetnost, da ste naleteli na to stran, ker nimate pojma, katere spletne stavnice sploh sprejemajo slovenske igralce, ter katere so najboljše. Ne skrbite. Tukaj smo, da pomagamo.

Zgoraj je seznam priporočenih spletnih stavnic za igranje iger na srečo v Sloveniji. Stavnice so izbrane in razvrščene glede na vrsto različnih dejavnikov. Podrobneje bomo pojasnili, zakaj so nekatere boljše od drugih, vendar ste lahko prepričani, da so to najboljše stavnice.

Pregledamo vse evropske stavnice, ki jih lahko najdemo, od najbolj uveljavljenih blagovnih znamk do najsvetlejših novincev. Seveda je vsaka stran malo drugačna in mnogi imajo omejitve glede na to, kje živite. S tem v mislih vam svetujemo, da preberete naše individualne preglede, da se podrobno seznanite z vsako stavnico. Da bi vam pomagali začeti, smo sestavili seznam naših petih najboljših priporočenih evropskih spletnih stavnic, za katere smo prepričani, da vam bodo ponudili čudovito izkušnjo.

Kako najdemo najboljšo športno stavnico

Čeprav se zdi, da to ni težka naloga, je izbor športnih stavnic zelo odgovoren in pomemben del športnih stav. Obstaja veliko stavnic, ki preprosto niso poštene do svojih igralcev ali pa ne ponujajo dovolj možnosti za športne stave. Prav zaradi tega bomo na tej strani govorili o najpomembnejših stvareh, ki jih je treba upoštevati preden se registrirate na športni stavnici.

Bonusi in promocije

Vsekakor ena izmed stvari, ki jih je treba upoštevati pri izbiri športne stavnice, so bonusi in promocije. To je zagotovo eden najpomembnejših segmentov, ki jih je treba upoštevati. Industrija športnih stav je namreč zelo konkurenčna in vsaka športna stavnica si prizadeva pridobiti nove stranke in obdržati obstoječe. Eden od najlažjih načinov za doseganje tega cilja so prav bonus dobrodošlice za nove člane in redne promocije za redne uporabnike. Obstaja veliko različnih bonusov in promocij, obravnavali pa bomo samo najpomembnejše, ki vam lahko pomagajo povečati vašo stavno banko.

Bonusi pri depozitih

Bonusi za depozite so nekaj, kar danes ponujajo že skoraj vse stavnice. Na kratko, depozitni bonus je bonus, ki ga prejme vsak nov igralec, ko se prvič odloči za polog denarja na športno stavnico. Ti depozitni bonusi so običajno izraženi v procentih, tako imenovani “Matched bonusi, in vam dajejo določen odstotek pologa kot dodaten bonus. Na primer, športna stavnica 1Xbet vsakemu novemu uporabniku daje bonus v višini 100% do 100 evrov na prvi polog (če plačate 100 evrov, prejmete 100 evrov bonusa). Izjemno pomembno pri depozitnih bonusih je branje pravil in pogojev uporabe. Na vsaki športni stavnici obstaja spletno mesto z določili in pogoji uporabe teh bonusov. V bistvu so ti pogoji vezani na višino kvot, ki jih morate igrati, in pa na to kolikokrat morate “obrniti” bonus denar, za to, da stavnice prenesejo ta denar iz vašega bonus računa na račun za pravi denar.

Brezplačne stave

Brezplačne stave so odlična in pogosta oblika promocij, ki jo športne stavnice ponujajo svojim rednim strankam in igralcem. Te brezplačne stave imajo veliko enostavnejša pravila in običajno je edino pravilo višina kvote, na katero morate staviti. Na primer, stavnica bet365 zelo pogosto v tekmah Lige prvakov, daje brezplačne stave igralcem po načelu, kolikor ste stavili pred tekmo, toliko lahko stavite (v enakem znesku brezplačno) med tekmo.

Money-back

Ta vrsta promocije je postala priljubljena v zadnjih časa in obstaja več stavnic, ki so postale priljubljene samo zaradi te zanimive promocije. Na nekaterih trgih so namreč promocije, kadar se igra konča z rezultatom 0-0 stav, ki vrne vložen denar. Najbolj znane spletne stavnice s temi posebnostmi so Bet365 in Bet at home.

Kakovost in obseg stavnih trgov

Danes večina športnih stavnic ponuja veliko število športnih dogodkov in stavnih trgov, medtem ko je le malo tistih, ki so ostali strogo specializirani za določene športe. Odličen primer specializiranih stavnic so tista spletna mesta, ki ponujajo izključno stave na e-športe. Pri izbiri pravih športnih stav je pomembno izbrati tisto, ki vam daje najboljše pogoje za šport in trge, ki jih želite igrati. Zaradi tega je treba primerjati kvote in izračunati marže, ki jih imajo te športne stavnice. Marže so ena najpomembnejših stvari pri izbiri športne stavnice in če želite izvedeti več o tem, kako izračunati maržo stavnice, priporočamo, da si preberete naš članek o tem. Stopnja marže je izjemno pomembna, kajti, če igrate na ugledni stavnici z nizko maržo, potem lahko dolgoročno dosežete veliko večji dobiček in na ta način boste veliko uspešnejši v športnih stavah. Ena izmed najboljših stavnic z nizko stopnjo in z velika izbiro športnih in stavnih trgov je Marathonbet.